Vertere

Verteres oppgave er å bringe ytelsen til lydsystemer hjemme så nært som mulig til den originale masteren, med andre ord, det musikerne, master- og klippeingeniørene hadde til hensikt at vi skulle høre.

VERTERE

Tar deg nærmere det den originale musikeren hadde til hensikt.

I den ene enden av dette spekteret ville et ufullkomment, inkompetent systems ytelse være langt unna originalen, noe som gjør opplevelsen vår av musikken fullstendig subjektiv. I den andre enden av spekteret, men med et perfekt system, ville opplevelsen være nøyaktig som den opprinnelige, og dermed 100% målet. Mens perfeksjon er uoppnåelig, streber Vertere etter å oppnå 100 % objektivitet ved å skyve grensene for å komme så nær den originale mesteren som mulig. Selv om det er artistenes jobb å være fantasifull, er vår å imitere deres musikalske intensjon perfekt – ikke å forstyrre.

I denne jakten har vårt forhold til noen av legendene innen musikk, innspilling, mastering og klipping vist seg å være uvurderlig og satt oss i en privilegert posisjon med å oppleve førstehånds hvordan originale mestere høres ut. Dette inspirerte oss igjen til å lage produkter tilgjengelige for alle for å oppleve samme ytelsesnivå hjemme som når de lytter til musikerne live.

Touraj Moghaddam har designet platespillere siden 1984, men det var ikke før Verteres fødsel at han begynte å bruke de håndbygde Pulse-kablene og referansetonearmen for å hjelpe ham med designene hans.

Se vårt utvalg fra Vertere

Hva leter du etter?