Naim – The passion of a visionary

Hvert Naim-produkt er unnfanget, designet og konstruert utelukkende i tjeneste for lyden, og avslører en ren opplevelse av musikk som er så nær den opprinnelige kilden som mulig.

NAIM

The Naim audio way

Siden Naim ble opprettet i 1973, har de klart å ligge i forkant av trendene og stole på ideen sin om hva som utgjør det beste musikksystemet i et lytterom. På denne måten har de alltid respektert deres overbevisning samtidig som de tilbyr et unikt utvalg av produkter.

Naim Audio designer og bygger noen av de fineste hi-fi-komponentene til hjemmet tilgjengelig hvor som helst i verden fra deres hovedkontor i Salisbury, Storbritannia. Bak merket på hvert eneste produkt finner du skreddersydde tekniske løsninger foredlet gjennom hundrevis av timer i laboratoriet, og enda viktigere, i lytterommet. Velg Naim, og du garanterer den kriblende musikalske ytelsen som de har bygget sitt formidable rykte på.

Uansett hvor forsvinnende lavt de klarer å lage forvrengning og jitter eller hvor godt de kontrollerer strømforsyningsstøy og forstyrrelser, tar de alltid sin endelige vurdering av et produkt i lytterommet.

Hver komponent må tjene sin plass.

Når Naim lytter, handler det ikke bare om teknisk kompetanse. Det handler om å miste seg selv i musikken, føle hver tone, hver følelse.

Se vårt utvalg fra Naim

Hva leter du etter?