MSB Technology

High-End produsent av lydutstyr, som spesialiserer seg på digitale til analoge omformere. Produktene er produsert i California.

MSB TECHNOLOGY

Elegant design og lidenskap for naturtro reproduksjon

MSB Technology sine dedikerte ingeniører og produksjonsspesialister i Silicon Valley jobber for å gi deg det beste innen avansert lyd. Ved å kombinere elegante tanker om design med en lidenskap for naturtro reproduksjon, bygger deres sammensveiset team, ledet av brødrene Jonathan og Daniel Gullman, et bredt spekter av hi-fi-produkter – DAC-er, transporter og forsterkere – og setter en industristandard. De er avhengige av tett integrasjon mellom elektriske, mekaniske og forbrukerbehov, og streber etter å presse lytteopplevelsen videre. Til syvende og sist kommer gleden deres fra innovasjon og deling av våre ledende teknologier med verden.

Design av DAC-er i mer enn 25 år har gitt MSB Technology stor innsikt i fremtidige produkter. Nå mer enn noen gang har produktutvalget deres den mest fleksible arkitekturen til dags dato. California-basert intern utvikling og produksjon har utviklet den digitale front-end til et nytt nivå av avspilling.

Se vårt utvalg fra MSB Technology

Hva leter du etter?