KEF – Over 60 Years of Innovation

KEF er en stolt pioner innen lyd. Siden 1961, fra deres britiske hjem, har de laget bemerkelsesverdige prisvinnende høyttalere.

KEF

I sitt syvende tiår, holder de seg i forkant av lydkvalitet.

KEF er forpliktet til «lyd før alt annet», og har introdusert den banebrytende bruken av Metamaterial Absorption Technology (MAT) i høyttalerdesign, som ble tildelt «Årets innovasjon» av What Hi-Fi? Awards 2020. Dette er et revolusjonerende verktøy i deres akustiske rustning. MAT absorberer 99 % av den uønskede lyden fra baksiden av driveren. MAT, og teknologien som KEF fortsetter å utvikle, lar de designe nye serier av revolusjonerende produkter, inkludert vår LS50-kolleksjon og LS60 Wireless, KEFs første aktive gulvhøyttaler utgitt i feiringen av deres 60-årsjubileum. Den kombinerer alle deres nøkkel teknologier med fordelene til digital, og legemliggjør deres visjon om High-Fidelity-lyd for fremtiden.

Uni-Q®-teknologi er byggesteinen i KEFs signaturlyd. Den er designet for å yte best i LSX II, og fungerer som en enkeltpunktkilde for å forstørre «sweet spot» og spre lyden jevnere. Dette betyr at alle som sitter på forskjellige steder i rommet opplever den samme naturlige, detaljerte lyden.

Introduksjonen av Uni-Core-teknologi i deres KC62 subwoofer i 2021 skapte en helt ny versjon av subwooferdesign ved å redefinere den fysiske plassen som kreves for høyytelses høyttalere og subwoofere. Uni-Core-teknologien til KEF kombinerer begge driverne til et enkelt motorsystem, noe som gjør at kabinettstørrelsen kan reduseres med over en tredjedel, og øker også ekskursjonen for å låse opp eksepsjonell ytelse og dybde.

Se vårt utvalg fra KEF

Hva leter du etter?