MSB Premier Digital Director har 4 innganger – Pro ISL inngangsmodul – Control Link-modul – innebygd bryterstrømforsyning.

MSB Premier Digital Director forbedrer viktige DAC-funksjoner, eksternt administrerer digitale lydkilder, gir uovertruffen støyisolering og digital filtrering. Ved å bruke vår proprietære ProISL laserfiberoptiske tilkobling, eliminerer Digital Director støykobling til DAC fra enhver digital kilde. Økt prosessorkraft sikrer at våre digitale filtreringsalgoritmer oppnår et nytt nivå av realistisk og nøyaktig analog gjengivelse.

MSB Premier Digital Director øker ytelsen til all digital lyd.

Økt isolasjon og ytelse
I tråd med MSBs kjernedesignprinsipper støtter og utvider Digital Director sømløst alle gjeldende DAC-er.

Toveiskommunikasjon mellom Digital Director og DAC muliggjør sømløst inngangsvalg og systeminnstillinger på en enkelt skjerm og kontroll.

Ved å outsource digitale inngangsmoduler til Digital Director, blir DAC en dedikert konverteringsmotor mens Digital Director administrerer og isolerer all innkommende støy.

I tillegg eliminerer vår proprietære ProISL laser fiberoptiske tilkobling støykobling inn i DAC, og løfter alle digitale lydkilder til nye høyder.

Autentisk rekonstruksjon
Våre Prime og Hybrid DAC-moduler signaliserte et gigantisk sprang fremover i nøyaktig og realistisk lydgjengivelse. For å presse lydteknologien vår enda lenger, bruker Digital Director to DSP-er med høy ytelse, hver i stand til å opprettholde 12 milliarder operasjoner per sekund som fungerer sammen med to dedikerte FPGA-er.

Dette er mer enn 4 ganger den prosessorkraften som for øyeblikket er tilgjengelig i de innebygde DAC-prosessorene, og forlenger levetiden til nye og eksisterende DAC-er langt inn i fremtiden. Men det er ikke alt: avanserte nye digitale filtre, født fra flere tiår med forskning og utvikling, sikrer at våre DAC-er tilbyr en overlegen autentisk rekonstruksjon av det originale analoge signalet.

Dette gir et mer ekspansivt lydbilde, og vakrere teksturer fra komplekse forestillinger som horn, vokal, nært mikrofonpiano, store ensembler og fulle orkestre. Det som dukker opp er den mest naturlige og emosjonelle presentasjonen vi noen gang har laget.

CNC billet chassis
Fra og med en 42lb-plate med «Kaiser Select Precision Plate», er chassiset maskinert i vår egen interne CNC-butikk. Etter mer enn seks timers maskinering fjernes mer enn halvparten av aluminiumet, noe som resulterer i et ferdig produkt på 11lb. Integreringen av vår CNC-butikk gir mulighet for designoptimalisering, og skaper det best mulige produktet. Vi bruker premium «Select» metall, noe som gir oss den høyeste kvaliteten anodisert finish på markedet.

Supported Formats (Input dependent)
44.1kHz to 3,072kHz PCM up to 32 bits
1xDSD, 2xDSD, 4xDSD, 8xDSD
Supports DSD via DoP on all inputs

Digital Inputs
4x Advanced isolated input module slots

Controls
On/Off Switch (back of product)

Fuse
2.5A 250V SLO BLO – 5 mm x 20 mm fuse.

Chassis Dimensions
Width:    17 in (432 mm)
Depth:    12 in (305 mm)
Chassis Height (Without Feet):    51 mm
Stack height: 68 mm
Weight: 8 kg
Product Feet: M6X1 Thread

Shipping Dimensions
Width:    559 mm
Depth:    457 mm
Height:    178 mm
Weight:    12 kg

Included Accessories
Pro ISL input module
Pro ISL cable
Control Link module
Control Link toslink cable
User manual
IEC power cable