IsoAcoustics Aperta 200 er en svært effektiv fot som isolerer dine komponenter fra underlaget. Enten du setter IsoAcoustics Aperta 200 under høyttalere, subwoofere eller en forsterker, sørger foten for at vibrasjoner effektivt blir dempet og hindrer disse i å negativt påvirke komponentens ytelse.

  • Isolerer komponenten mot underlaget
  • Reduserer effektivt vibrasjoner
  • 2 føtter inkludert
  • For komponenter opptil 34 kg
  • Kan tiltes inntil 6,5 grader
  • Dimensjoner: 20 x 25,5 x 9 cm
Kan tiltes – rett lyden mot dine ører

IsoAcoustics Aperta 200 kan tiltes forover eller bakover og er derfor en perfekt partner til kompakte høyttalere som plasseres på en benk. Da kan du tilte høyttaleren slik at lyden treffer din lytterposisjon enda mer presist, i tillegg til fordelene med den mekaniske avkoblingen mot underlaget.

Får dine komponenter til å yte bedre

Når man setter en kompakthøyttaler på en benk, eller en gulvhøyttaler på et gulv, vil alltid vibrasjonene som kommer fra høyttalerens elementer forplante seg i underlaget slik at det spiller med, og dermed tilfører en uønsket farging av lyden. Ved å avkoble høyttaleren fra underlaget kommer all lyden ut gjennom høyttalerens elementer, istedenfor å forsvinne i underlaget. Det hører man i form av at lyden er renere og bassen er strammere og mer presis.

IsoAcoustics Aperta 200 er også en suveren løsning for subwoofere og ikke minst monoblokker.

Her får du et solid aluminumsstativ som benytter samme todelte avkoblingsteknologien brukt i IsoAcoustics Gaia. Nå kan man plassere bokhyllehøyttalere på en benk eller hylle og høre dem slik de var ment for å høres!

Dimensions (WxDxH)
200mm x 255mm x 90mm

Tilt Up to
6,5 degrees

Weight cap
34 kg

Quantity
2 Stands (1 pair)