Omfattende lyttetester bekrefter at de mekaniske egenskapene til denne spesifikke kombinasjonen av materialer gjør Gryphon Atlas Spikes til en ideell enveis kanal for resonanser.

Gryphons forskning viste at størrelsen, formen og materialet til spikes kan ha betydelig innflytelse på lydkvaliteten. Noen materialer kan faktisk lagre noe av energien som de er ment å evakuere.

Gryphon Atlas spikes skaper en ensrettet evakueringsbane mellom utstyret og omverdenen, fungerer som mekaniske dioder, leder energi bare i én retning og blokkerer den effektivt den andre veien.

Dette no-nonsense tilbehøret, basert på ekte vitenskap, inkluderer M4 skrugjenger for enkel montering under høyttalere og selvklebende puter for nøye balansert plassering under lydkomponenter, uavhengig av totalvekt. Høyden på hver Gryphon Atlas kan finjusteres og eksperimentering med posisjonering direkte under transformatorer eller motorer vil avsløre det optimale oppsettet, med over hele linja soniske forbedringer på kritiske områder som bassfasthet, lydbildefokus og generell klarhet og åpenhet.

Isolering med Gryphon Atlas pigger vil være mest effektivt med lettere vektkomponenter eller komponenter med bevegelige deler inni. Ultratunge produkter med intern demping og frakobling, for eksempel Gryphon-forsterkere, vil sannsynligvis ikke ha nytte av det, med mindre gulvet eller hyllen er veldig livlig på grunn av vibrasjoner.

Vi anbefaler på det sterkeste bruk av Gryphon Atlas spikes, spesielt i forbindelse med vibrasjonssensitive rørforsterkninger, motordrevne komponenter som platespillere og platespillere og forsterkere med omfattende intern kabling.

Ved å gi et minimalt enkelt kontaktpunkt eliminerer Gryphon Atlas de negative effektene av vibrasjon, resonans og mikrofonikk, for å ta lydsystemet ditt det avgjørende skrittet nærmere ultimate nøytralitet og gjennomsiktighet.