Premium Hi-Fi-systemer blir kjøpt for å nytes i mange år. Derfor ønsker mange ikke å kvitte seg med enhetene sine, selv om de ikke lenger er helt oppdaterte når det gjelder trådløs lydstrømming i høy oppløsning.

Derfor utviklet Escape M1 Air streamer med DAC. En universalmodul som enkelt kan kobles til de fleste Hi-Fi-systemer og som støtter lydfiler i 192kHz/24-bit hi-res oppløsning.

Escape M1 Air er utstyrt med innebygd Chromecast, AirPlay 2, Roon, Spotify Connect og Bluetooth 5.0. Dette gjør det enkelt å strømme musikk fra tjenester som Spotify, Apple Music, Tidal, Qobuz, internettradio eller podcaster fra en smarttelefon eller annen mobil enhet.

Nå kan du enkelt oppgradere ditt kjære Hi-Fi-anlegg uten å bytte ut hele systemet. M1 Air vil gi deg en moderne og sømløs lytteopplevelse, samtidig som du beholder kvaliteten og trofastheten til ditt eksisterende Hi-Fi-system. La musikken flyte trådløst og i høy oppløsning, akkurat slik den fortjener, med M1 Air streaming DAC.

Oppgrader Escape P9 med M1 Air-modulen
Nå kan du også utvide Escape P9, toppmodellen i P-serien, med M1 Air-modulen. Til dette formålet er det en spesielt rom under tastaturet som allerede er utstyrt med en separat lydinngang (AUX2) og en USB-strømforsyningstilkobling.

Gi Escape P9 en oppgradering med M1 Air-modulen, og opplev en moderne og sømløs lytteopplevelse. Få tilgang til høyoppløselig trådløs lydstrømming fra smarttelefonen din eller andre mobile enheter. Oppdateringen er enkel å installere og vil gi deg muligheten til å bevare kvaliteten og ytelsen til ditt kjære P9-system, samtidig som du får tilgang til den nyeste lydteknologien. Ta musikkopplevelsen til nye høyder med P9 og M1 Air-modulen.

Spill musikk i alle rom i huset ditt
Uansett hvor du har et godt trådløst WIFI-nettverk tilgjengelig, kan flere M1 Air-enheter kobles sammen for å danne et høyoppløst multiroms lydsystem. Den lille og kompakte designen gjør at den enkelt kan plasseres hvor som helst i huset, samtidig som den tilbyr et bredt utvalg av strømmingsalternativer.

Du trenger imidlertid ikke å kjøpe et komplett system med en gang. Du kan begynne med å koble til en M1 Air til det eksisterende HI-FI-systemet ditt og senere utvide med for eksempel Escape P6 Air eller Escape P9 (utstyrt med M1 Air).

Gi musikkopplevelsen en oppgradering med M1 Air, og nyt trådløs musikkstrømming i høy oppløsning i hele hjemmet ditt. Uansett om du vil lytte til favorittlåtene dine mens du lager mat på kjøkkenet, slapper av i stuen eller jobber på hjemmekontoret, vil M1 Air gi deg den sømløse tilkoblingen og overlegne lydkvaliteten du fortjener.

Ta kontroll over lyden i hver eneste krok av hjemmet ditt med M1 Air multiroms lydsystem. Enkelt å installere og enkelt å utvide, M1 Air gir deg den fleksibiliteten du trenger for å skape ditt ideelle lydmiljø i alle rom.

Enkel tilkobling til et WIFI-nettverk via iOS eller Google Home
M1 Air kobles enkelt til et trådløst WIFI-nettverk via iOS (Apple AirPlay 2) eller Google Home-appen (Android og iOS). M1 Air støtter forskjellige systemer for flerroms Hi-Res-lydstrømming over WIFI.

Få full kontroll over M1 AIR via Escape® Remote-appen. Utviklet for Android og Apple iOS.

Last ned app hos Google Play her!

Last ned app hos Apple her!