Fullstendig separasjon av venstre og høyre kanal GNDer
GND-separasjonsteknologien som er integrert i P-3-forforsterkeren, brukes på denne modellen med en effektforsterkerkrets. Opprinnelig var hvordan man jorder GND til en effektforsterker som håndterer høy strøm til chassiset et sentralt designproblem, og det er ingen presedens for at GND ikke jorder. Imidlertid ble avjording av effektforsterkerens kabinett oppnådd gjennom enkle ikke-NFB-kretser, optimert kunstverkdesign, minimering av høystrømsløkker, eliminering av induktanskomponenter og andre faktorer. Dette førte til fødselen av den integrerte forsterkeren A-3 med fullstendig adskilt venstre og høyre GND. Videre, ved å separere kontrollsignalene til velgeren, volum, beskyttelseskrets og andre reléer med en fotokobler, kan vi oppnå fullstendig GND-separasjon, tatt kapasitans og induktive komponenter i betraktning. Den tredimensjonale lydfeltplassen og romsligheten er de nye grensene for integrerte forsterkere.

4-trinns Darlington-konfigurasjon med superkraftig driver og pre-driver
For å drive TO3(Metal CAN-type) transistoren enkelt, brukes ultrakraftige TO3P-transistorer i driveren så vel som i pre-driveren. Å sikre perfekt strømtilførsel hele veien til bunnenden uten hensyn til hfe-fluktuasjoner ved høye strømmer gjør det mulig å oppnå både dyp uttrykksevne og et spennende spor.

Enkelt push-pull utgangstrinn
Utgangstrinnet bruker en enkelt push-pull SEPP-krets med en TO3(Metal CAN-type) bipolar transistor som brukes i M-3. Den realiserer uskarphet musikkgjengivelse med riktig timing fra ultralave til superhøye frekvenser. Den hjertegripende musikkgjengivelsen er resultatet av enkelt push-pull som ikke bryter mikrotidsaksens nøyaktighet.

Kobber samleskinne kjøleribbe
En lett, kompakt kobberplate brukes som hovedkjøleribben. Denne kjøleribben fungerer også som en samleskinne for å levere strøm til TO3(Metal CAN-type) transistoren, og terminalene til TO3(Metal CAN-type) transistoren trenger gjennom samleskinnen og er montert direkte på kortet under. Dette eliminerer ledninger, som er en ulempe ved TO3(Metal CAN-type) transistoren, og hjelper til med å overvinne ustabilitet forårsaket av induktanskomponenten, samtidig som man unngår forringelse av lydkvaliteten forårsaket av at isolasjonsarket dumper på enheten. Lydkvalitetseffekten er også ekstremt imponerende, med en følelse av frihet og gjennomsiktighet på grunn av den fysiske uavhengigheten til kjøleribben fra chassiset. Videre, i A-3, er strømforsyningskortet og forsterkerkortet forbundet med en samleskinnekjøler, som også fungerer som en strukturell komponent for å danne en blokk. Det er virkelig en «fire fugler i en smekk» kjøleribbe.

Modell navn
A-3SE (Premium Silver) / A-3BE (Premium Black)

Inndata
3 (balansert), 3 (ubalansert)

Produksjon
1 (høyttaler)

Volumbypass
1 (balansert), 1 (ubalansert)

Nominell utgang
120W + 120W (4 ohm)

Total harmonisk forvrengning
0,27 % (1W, 8 ohm)

Frekvenskarakteristikk
2Hz til 200kHz (+/-3dB, 1W, 8 ohm)

Inngangsfølsomhet
480mV

S/N
110dB

Maksimal gevinst
33dB

Strømspenning
230V AC 50Hz

Strømforbruk
180W/86W (ved tomgang)

Maksimale ytre mål (inkludert spikes)
454 (B) x 184 (H) x 407 (D) mm

Vekt
31 kg

Inkludert tilbehør
Spikebrett, pigger, avstandsstykke (for Spikeboard flytende), fjernkontroll, strømkabel