Perfekt balanserte, diskrete ikke-NFB-kanaler
SOULNOTEs originale perfekt balanserte ikke-NFB-kanaler er fullstendig optimalisert og integrert for å gi lydkvalitet høyeste prioritet. Spenningstilbakemelding er fullstendig eliminert i utgangstrinnet, spenningsforsterkningstrinnet og i strømforsyningskretsene. På grunn av deres innvirkning på lyden, har likestrømsservokretser og strømspeilkretser blitt eliminert, mens både konstantstrømkretsene og forspenningskretsene i spenningsforsterkningstrinnet bruker enkle kretsoppsett som bare bruker konstantstrømelementer (2SK209) og konstantspenningselementer (LED-er) nøye utvalgt for høyeste lydkvalitet. Effektforsterkningstrinnet er perfekt balansert hele veien gjennom emitterfølgerutgangen. Alt dette i nådeløs jakt på levende, ekspansiv, klar og frodig musikkavspilling.

Reléswitchende balansert demper
Volumet styres ikke av elektronikk eller en roterende skyveknapp, men inkorporerer i stedet SOULNOTEs originale reléer i et balansert attenuatorsystem som bytter høypresisjonsmotstander. Dette øker klarheten dramatisk, og lar lydbildet komme frem i tre dimensjoner. Det forbedrer også kvaliteten betydelig ved lave volumnivåer uten frykt for gjengfeil.

En ideell konstruksjon
Inngangssignallinjen har blitt rasjonalisert ved å konsentrere inngangsterminalene, inngangsvelgerne, volum og ikke-NFB spenningsforsterkningstrinnet på et enkelt flerlagskort. Kortet bruker ikke en eneste skjerm eller et filter som kan påvirke lyden negativt for å eliminere alle faktorer som reduserer lydkvaliteten, slik som effekten av vibrasjoner fra tilkoblingskabler, induktanskomponenter, strålingsstøy osv. Denne ideelle konstruksjonen har blitt oppnådd takket være den relésvitsende balanserte demperen.

Nominell utgang
100W ×2 (8ohm), 200W ×2 (4ohm), 400W (BTL MONO 8ohm)

Total harmonisk forvrengning
0,03 % (50W 8ohm)

Frekvenskarakteristikk
HØYTTALER (8ohm 1W): 3Hz til 240kHz (±1,0dB)

Inngangsfølsomhet/impedans
LINJE 1, 2, 3 (balanse): 700mV/16kohm
LINJE 4, 5, 6: 700mV/8kohm

S/N-forhold
110dB (IHF A-nettverk)

Strømspenning
230V AC 50Hz

Strømforbruk
355W, 125W (ved tomgang)

Maksimale ytre mål
Hovedenhet: 430(B) × 160(H) × 423(D)mm

Vekt
20 kg

Inkludert tilbehør
Fjernkontroll, Spikes, Strømledning