Perfekt balanserte, diskrete ikke-NFB-kretser
For å trekke ut det beste fra de unike egenskapene til SOULNOTEs originale perfekt balanserte, diskrete ikke-NFB-kretser, har vi undersøkt hver minste detalj av våre forsterkere for mulige forbedringer, som å inkludere jordplanstjernekabling, sentralisere lokale ikke-NFB-regulatorer, implementere direkte koblingsruter, optimalisering av innstillingen av drivstrømmen og mer. Dette hjalp oss med å oppnå enda mer liv og hastighet, samtidig som vi ga et bredere lydområde.

Høyhastighets, diskret ikke-NFB-strømforsyning
I tillegg til en nyutviklet bifilar viklet, toroidal transformator med stor kapasitet med uavhengige positive og negative viklinger, har vi senket impedansen ved å koble flere høyspente, liten kapasitets filterkondensatorer parallelt og innlemme en likeretterdiode for hurtig gjenoppretting. Vi har også fullstendig foredlet de minste detaljene for å øke strømforsyningen, som for eksempel å gjøre strømsløyfer så korte som mulig ved å plassere likeretterdioden nær krafttransformatoren. Dette øker S/N og hastighet ytterligere.

Kontaktløs kabling
Alle typer koblinger i signalsystemet er eliminert for å skape en fullstendig kontaktløs konstruksjon. En tredimensjonal printkortenhet resulterer i lavere impedans i strømforsyningsledningene og ledninger som fokuserer på stjernekabling. Dette forbedrer S/N og fjerner eventuelle bekymringer om kontakter som forverres over tid.

Utgangstransistorparing
Utgangstransistorene har lav Cob, høy Ft og har ekstrem nøyaktighet. Vi har valgt og paret disse komponentene basert på deres egenskaper. De jobber sammen for å øke lydbildefokus og utdype tredimensjonalitet.

Maksimal utgang
80W ×2 (8ohm), 120W ×2 (4ohm)

Total harmonisk forvrengning
0,08 % (30W 8ohm)

Frekvenskarakteristikk
HØYTTALER (8ohm 1W): 3Hz til 300kHz (±1,0dB

Inngangsfølsomhet/impedans
LINE1 (balanse): 700mV/16kohm
LINE2, 3, 4: 700mV/8kohm

S/N-forhold
110dB (IHF A-nettverk)

Strømspenning
230V AC 50Hz

Strømforbruk
190W, 90W (ved tomgang)

Maksimale ytre mål
Hovedenhet: 430(B)×109(H)×418(D)mm

Vekt
10,0 kg

Inkludert tilbehør
Fjernkontroll, Spikes, Strømledning