Et enkelt push-pull utgangstrinn med 4-trinns Darlington can-type transistorer
Soulnote bestemte seg for at single-end og single push-pull-utgang var uunnværlig for å skape en emosjonell musikalsk opplevelse, og eliminerte dermed «uskarpheten i det mikroskopiske tidsdomenet» som så ofte symboliseres av forbedringer i lydkvalitet gjennom high-end klokker.

Ikke desto mindre måtte de fortsatt overvinne de relativt lave strømnivåene gitt av de typiske enkelt push-pull-konfigurasjonene. Som et resultat introduserte Soulnote i M-3 industrielle utgangstransistorer av can-type med en relativt liten Cob og stor strømflyt. Drivertrinnet inneholder de samme utgangstrinntransistorene som brukes i A-2 for enkelt å drive disse boksene med stor kapasitet for totalt fire Darlington-byggetrinn.

Samleskinner med kobberplate kjøleribber
Hovedkjøleribben bruker små, lette varmeavledere i kobberplater – en sjeldenhet i konvensjonelle høyeffektforsterkere. Denne kjøleribben fungerer også som en samleskinne for å drive bokstransistorene, mens bokstransistorterminalene passerer gjennom samleskinnen og er montert direkte på brettet under. Dette eliminerer ledninger – akilleshælen til transistorer av bokstype – samtidig som det fjerner ustabilitet fra induktanskomponenter og forringelse til lydkvalitet forårsaket av isolerende arkdumper i enheten. I tillegg er kjøleribben fysisk isolert fra chassiset, noe som i betydelig grad påvirker lydkvalitetsaspekter som gjennomsiktighet og gir en følelse av åpenhet. På denne måten slår denne kjøleribben tre fluer i en smekk.

Maksimal utgang
160W (4Ω)

Total harmonisk forvrengning
0,1 % (1W)

Frekvenskarakteristikk
2Hz ~ 200kHz (±1dB)

Inngangsfølsomhet / impedans
1V / 25kΩ

 

Gain
22dB

Strømspenning
230V AC 50Hz

Strømforbruk
110W

Maksimale ytre mål
Hovedenhet: 340(B) × 251(H) × 512(D)mm

Vekt
31 kg

Inkludert tilbehør
Spesiell høyttalerkabel, Spesialstativ, Strømkabel