Digital prosessering og asynkrone grensesnitt drevet fra deres Ultra Low Noise Master Clock-kretser sikrer at ekstern støy fra kilder ikke kan ødelegge, modifisere eller farge det originale signalet. Bel Cantos ST fiberforbindelse isolerer ASC2 elektrisk fra resten av systemet, og forhindrer at tilfeldig ekstern støy påvirker sensitive analoge trinn i MPS1 monoblokkene. Dette eliminerer jordsløyfer og elektrisk støyfanging fra RF-støykilder i omgivelsene, alt fra WiFi, Bluetooth, datamaskiner, mobiltelefoner eller andre støykilder. Svart er fri for ekstern elektrisk støy; du hører bare musikken.

ASC2 – ASYNKRONISK SYSTEMKONTROLL
ASC2 er andre generasjon og hjertet av BLACK-systemet. ASC2 er ikke en digital til analog omformer; det er en Master Clock/Controller og den eneste i sitt slag. Den kan beskrives som den digitale forforsterkeren, med analoge og digitale innganger og digital utgang. Den lettleste programmerbare skjermen lar deg velge den beste visningen eller slå den helt av.

Volumkontrollen og inngangsvelgeren styres fra det roterende multifunksjonshjulet på toppen av ASC2, du kan også bruke den tilpassede IR-fjernkontrollen, eller din iPhone/iPad og den tilpassede iOS-appen. Hovedkontrollen er alltid klar til å justere volumet, trykk den en gang og roter for å gå inn, eller trykk og hold for å gå inn i menyen, hvor du kan sette opp systemet som best dekker dine behov.

ASC2 er en heldigital asynkron kontroller med galvanisk isolerte innganger som eliminerer potensialet for at støy kan ødelegge det fine lydsignalet fra digitale, nettverksbaserte og analoge kilder. ASC2s 64-bits DSP-prosessorkjerne kontrollerer systemfunksjonen, 32-bits volum og tilpassede FIR-filtre beholder det høyeste nivået av nøyaktighet. Og i hjertet av ASC2 er den tilpassede ULN Master-klokkekretsen, klokker med ultralav fasestøy med uavhengige strømforsyninger måler under 40 femtosekunder, og holder fasestøy og jitter på ekstremt lave nivåer, og sikrer ren lydytelse.

ASC2 håndterer alle lydinnganger, alt fra en nettverkstilkoblet lyd UPnP Ethernet, USB2, en serie med SPDIF/AES digitale innganger og en analog linjeinngang som er digitalisert med en høyytelses 24/192 ADC 2 cm fra inngangskontakten. Alle DSP-baserte kontroll- og tilpassede filterfunksjoner er inneholdt i ASC2, sammen med tone- og nivåkontroller som ringer inn systemet ditt til den optimaliserte lyden. Akkurat som en høyytelses analog forforsterker er avgjørende for ytelsen til et tradisjonelt lydsystem, er ASC2 avgjørende for den overlegne musikalske ytelsen til BLACK-systemet og sørger for at signalet er klart for digital optisk overføring til MPS1 monoblokkene.

ASC1 er fortsatt tilgjengelig som et systemalternativ på forespørsel med sitt eget unike funksjonssett.

MPS1 – MONO POWERSTREAM
MPS1 er en unik monoblokk-design med ultralav støyklokke, digital til analog konvertering, Bel Cantos klasse A-forsterker-trinn og tilpasset 1200 Watt Power Buffer i et optimalisert miljø.

Det digitale signalet fra ASC2 re-times asynkront før konvertering i det avanserte segmentet fullt balansert mono DAC, som kombinerer det beste fra Multi-Bit og delta sigma teknologier som måler under 0,0005 % forvrengning og 130dB dynamisk rekkevidde. Den høye strømutgangen fra DAC-en kobles direkte inn i I/V-trinnet og innen 3 cm til Bel Canto-tilpasset forsterkning.

Buffertrinnet er en diskret buffer med lav forsterkning og lav støy som kan drive 40A topper inn i en 2-ohm last. Den tilfører praktisk talt ingen støy eller forvrengning til spenningsforsterkerens utgang, noe som resulterer i et ekstremt transparent lydeffekttrinn ved bruk av kun 4 MOSFET-kraftenheter med høy strømutgang som opererer i en effektiv selvoscillerende analog svitsjarkitektur som verken tilfører farge eller forvrengning. Chassisdesignet isolerer disse kritiske analoge trinnene i et kontrollert, optimalisert miljø, og sikrer maksimal ytelse under virkelige systemforhold.

BLACK-systemet oppnår et høyere oppløsningsnivå ved å skape en større synergi mellom teknologier som eliminerer potensielt signaltap, slik at du hører alt slik det opprinnelig ble tatt opp med utrolige detaljer, hastighet og musikalitet.

ASC1 spesifikasjoner

Maksimal datainndatahastighet:
24bit data ved 192KS/s: AES XLR, SPDIF 1/2, ST Fiber, TOSLINK
24bits ved 384KS/s og DSD64: UPnP/DLNA Ethernet
ULN Master Clock Fasestøy: <40femtoSeconds RMS, 100Hz-1Mhz

FIR-filteralternativer:
Filter AV: Standard lineær fase
Filter 1: Minimum faseapodisering flatt til 20Khz
Filter 2: Minimum faseapodisering -3dB ved 20Khz
Filter 3: Minimum faseapodisering -9dB ved 20Khz

Analog inngang:
Maksimal inngang: 2,5 Vrms RCA
Inngangsimpedans: 12K ohm RCA
THD+N: 0,003 %, 2,5 Vrms in, 1KHz
Dynamisk område: 106dB, A-vektet 20Hz-20KHz

Generell:
Kontrollgrensesnitt: IR, Rotary Encoder, RF
Strømforbruk på: 8W
Strømforbruk av: 0,0W
Strømbehov: 100-120VAC, 220-240VAC 50/60 Hz
Dimensjoner: 19″ B x 12″ D x 3,8″ H (483 mm x 305 mm x 97 mm)
Vekt: 40lbs. (18,2 kg)

MPS1 spesifikasjoner

Utdataseksjon:
Maksimal effekt: 1200W-2ohm, 600W-4ohm, 300W-8ohm
Minimum belastning: 2 ohm
Maksimal utgangsstrøm: 40 ampere
Frekvensrespons: -3 dB 0Hz-50KHz, alle belastninger
Utgangstilkoblinger: 1-par WBT Nextgen 5-veis bindingsposter

Inndataseksjon:
Inngangstilkoblinger: Stream ST Fiber eller Analog balansert XLR
Dynamic Range Stream-inngang: 128dB
Dynamic Range Analog-innganger: 108 dB
Balansert inngangsimpedans: 20 kohm
Analog inngangsspenningsforsterkning: 21 dB
Analog inngangsspenning for maks utgang: 5 Vrms

Opptreden:
THD+N: <0,001 % 1W, 1KHz, 4 ohm
IMD (CCIF): <0,001 %, 1W, 18,5:19,5KHz 1:1, 4 ohm

Generell:
Strømforbruk på: 37W
Strømforbruk i standby: 0,4W
Internt innstilte driftsspenninger: 100-120VAC, 220-240VAC 50/60 Hz
Dimensjoner: 19″ B x 14″ D x 3,8″ H (483 mm x 356 mm x 97 mm)
Vekt: 45 lbs (20,5 kg)