Ekstraordinær lyd og enestående stil
Den helt nye Marantz CD60 er bygget med materialer av høy kvalitet og konstruert for å høres bedre ut enn noen annen spiller i denne klassen. Den er Sound Master-tunet for å hente alle musikalske nyanser ut av CD-samlingen din. Arkitektonisk design, moderne materialer og intuitiv betjening gjør CD60 like flott å se på som å høre. Den er en perfekt match til strømmeforsterkeren MODEL 40n eller den integrerte forsterkeren MODEL 30.

HDAM-moduler
Marantz sine velkjente HDAM-moduler sørger for et stort, luftig og detaljert lydbilde. For å bevare detaljene, nyansen og essensen til musikken du elsker, utviklet Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Modules). CD 60 utnytter denne unike Marantz-innovasjonen for å sikre deg den mest mulig musikalske gjengivelsen.

Justerbart digitalt filter
Marantz CD60 er utstyrt med en ny DAC i referanseklassen som støtter opptil 192kHz/24-bit og DSD 5,6MHz. Den har valgbart digitalt filter slik at du kan tilpasse lyden etter egne preferanser. Filter 1 er en forhåndsinnstilling for sakte avrulling som gir et stort og bredt stereobilde, mens Filter 2 er et skarpt avrullingsfilter for mer presis opptegning av lydbildet.

Mer enn en CD-spiller
Marantz CD60 kan spille av MP3, WMA, AAC og WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (opptil 192 kHz/24bit) og DSD (opptil 5,6 MHz) filer fra en tilkoblet USB-lagringsenhet.

Passer de fleste hodetelefoner
CD60 kommer med den eksklusive Marantz HDAM-SA2-kretsen med tre forsterkningsinnstillinger (Lav/Mid/Høy) for en perfekt match med nesten alle hodetelefonmerker. Men hvis du foretrekker det er hodetelefonforsterkeren også utstyrt med en «Off Circuit»-funksjon som automatisk slår av hodetelefonforsterkeren når en hodetelefon ikke er koblet til enheten for å unngå uønsket forstyrrelse eller støy.

Farge: Svart eller Sølvgull
SA-CD Kompatibel: Nei