For å oppnå en fantastisk musikalsk ytelse, bruker Vertere Super Groove Precision Tonearm en kombinasjon av kvalitetsmaterialer, inkludert rulle-innpakket karbonfiber, rustfritt stål, messing, aluminiumslegeringer og silisiumnitrid. Dens unike lagerdesign og allsidige anti-skate-justering gjør den til en ideell partner for kassetter og platespillere av høyeste kvalitet.

Hvorfor Vertere Super Groove Precision Tonearm?

  • Unik presisjon Tri-Pivot Artikulert, ultralavt stikklager.
  • Hodeskall i aluminium.
  • Tyngre frakoblet hovedmotvekt med finjusteringsskrue for asimut.
  • Finjustering av sporvekt og vektring for justering av arm/patronresonanskontroll.
  • Tilkoblinger alle spesialproduserte og trippel gullbelagte.
  • Ikke-resonant, høystivt rulle-innpakket karbonfiberarmrør.
  • Bias-curve justerbar anti-skate mekanisme.
  • Egendefinert Vertere intern kabling

Vertere Reference Tonearm er en milepæl innen vinylreplay. Dens design, byggekvalitet og oppmerksomhet på detaljer har gitt oss ytelse som er uten sidestykke. Selvfølgelig har slik kvalitet en pris.

Det var bare naturlig å spørre om vi ved en parallell, om enn annerledes, tilnærming til design kunne utvikle en mye rimeligere tonearm som på samme måte var i stand til å gi en fantastisk ytelse? Dette var begynnelsen på reisen vår som har ført oss til introduksjonen av vår nyeste Vertere Super Groove Precision Tonearm.

Ved første øyekast kan SG PTA Tonearm se ut som en uni-pivot, den er faktisk alt annet enn en uni-pivot. En uni-pivot vil «skøyte» rundt på sitt peilingspunkt mens tonearmen beveger seg side-til-side og opp-og-ned. Dette er fordi det ikke er noe som heter et poeng; det er faktisk en overflate støttet av en annen og glir i forhold til hverandre.

Og på grunn av dette er det alltid en «skøyting» av kontaktpunktet på støttelageroverflaten. Selv om «skøyting» eller «skravling» kan være i brøkdeler av mikron, men det er også størrelsen på noe av informasjonen som er lagret i vinylsporet.

For å eliminere dette «tapet» av informasjon på grunn av uønsket lagerskravling, har vi designet et Tri Point Articulated Bearing eller TPA. Tre presisjonskuler av silisiumnitrid og et presisjonsbearbeidet dreiepunkt gir støtte og artikulasjon for armen. Selv om tonearmen kan se ut til å oppføre seg som en uni-pivot, er den imidlertid uten noe av «skravlingen» som bevarer så mye av signalinformasjonen som mulig. Resultatet er et liv som dynamisk respons med uventet klarhet, musikalitet og detaljer – virkelig uten sidestykke.

Type
Tri Point Artikulert

Effektiv lengde
240 mm

Overheng
17,5 mm

Offset vinkel
22,9°

Head-Shell
Aluminiumslegering

Armrør
Innpakket karbonfiber

Lageråkstruktur
Aluminiumskropp

Lagertype
Fanget silisiumnitridkule (x3) Presisjon

Motvekt
Speil forkrommet messing
Rustfritt stål T/W Adj. Erme

Intern kabling
Vertere Pulse Wiring

Kobling
Proprietære patronetiketter og 5-pinners
x3 tykkelse gullbelagte kontakter

Tonearm kabel
Valgfritt: PULSE HB, verum eller Redline

Vekt
428g