Vertere MG-1 MK II Magic Groove platespiller tilbyr bemerkelsesverdig ytelse som kun er bedret av Verteres RG-1 Reference Groove og SG-1 Standard Groove. Som med alle Vertere platespillere, er hver enkelt del spesialbygget, og har blitt laget med de optimale materialene og høyeste presisjonsstandarder.

Et superlativt design
Verteres platespiller MG-1 Magic Groove har mange kritiske aspekter ved designet basert på Vertere SG-1 høyytelses platespiller. Dette har gjort det mulig for MG-1 å gi vinylreplay utover det som er mulig fra sin klasse. Record Player MG-1 vil realisere potensialet til ethvert lydsystem av høy kvalitet.

MG-1 presisjonshovedlager- og tallerkenenheten, beltedrevet av SG-1-motorsystemet, sikrer jevn kjøring og gir en stabil plattform for tonearmen og patronen. Denne kombinasjonen gir et eksepsjonelt bredt dynamisk område med «mørk» bakgrunn som bare forbedres av RG-1 eller SG-1 platespillere.

Med sin sokkelstruktur og isolasjonssystem basert på SG-1, er Record Player MG-1 designet for å være vedlikeholds- og oppsettsfri.

En musikalsk opplevelse uten sidestykke
Og MG-1 med matchende SG-1 tonearm og Motor Drive er en fryd å bruke. Selv i sin standardform, med D-Fi tonearmkabel og motordrivkabel, gir MG-1 en ytelse som bare blir bedre av SG-1. Oppgraderingsmulighetene som er innebygd i denne klasseledende platespilleren løfter imidlertid ytelsen, trinn for trinn, nærmere SG-1. Oppgrader tonearm- og motordrivkablene fra D-Fi til Pulse-B, til Pulse-R og hele veien til Pulse-HB, for å realisere det sanne potensialet til MG-1. Hvert trinn vil gi en enestående musikalsk opplevelse og nytelse som bare er oppnåelig fra en Vertere platespiller.

Denne platespilleren er stilig og vakkert laget med fokus på de fineste detaljene, og er et must-have, og en som elskere av musikk på vinyl vil sette pris på.

Type
Remdrift

Motor
24 pol synkron
Spindelstøtte acetalkulelager

Motorfeste
Acetalfeste og -lager – to leddede
Kuleløpslagre med 3-punkts justerbar

Talje
Superpresisjon aluminiumslegering

Drivreim
Presisjonsjord polymer

Tallerken MG-1
Enkelt stykke superpresisjon aluminiumslegering
3 mm Bonded Acryl Record Interface

Lagerspindel MG-1
Presisjonsherdet rustfritt stål
Rundhet / konsentrisitet og finish < 2 mikron

Lagerspindel MG-1
Presisjonsherdet rustfritt stål
Rundhet / konsentrisitet og finish < 2 mikron

Lagerhus MG-1
Fosforbronse med høyt kobberinnhold
Klaring < 6,0 mikron

Sokkelstruktur
20 mm klarstøpt akryl med valgfrie overflater
Spesiell metallisk svart eller metallisk perleskimrende hvit og metallisk champagne
Med omskiftbar innvendig belysning

Isolasjonssystem
2-trinns-kompatibel og 1-trinns stiv
9 avkoblingssett og aluminiumslegering/SS føtter og filt

Motordrift P/S
Mikroprosessorstyrt og programmerbar
33,3 og 45 rpm (<0,2 %)

Wow og Flutter
<0,1 %

Rumble
<-85dB

Dimensjoner (B x D x H)
468 x 384 x 140-155 mm

Vekt
14 kg