Ortofon Concorde Music Red MM pickup har en elliptisk stift på en aluminiumskantilever og kan oppgraderes gjennom hele serien til Concorde Music Black LVB 250, kun ved å bytte ut stiften.

Presisjon i hver rille
Concorde Music Red har en elliptisk diamant polert til bransjens høyeste standarder, montert på en førsteklasses aluminiumskantilever. Dette sikrer den beste mulige overføringen fra vinylplatenes spormodulasjoner som blir plukket opp av diamanten.

Unik, intern gummiproduksjon
Concorde Music Red bruker en eksklusiv Ortofon-gummiblanding til stiftfjæringen, utviklet og produsert internt. Denne fjæringen er en avgjørende og vital komponent som bidrar til den generelle ytelsen til pickup’en.

Presist og dynamisk lydbilde
Concorde Music har Ortofons quad-coil genereringssystem med delte pole pins. Sølvbelagt oksygenfri kobber er valgt for quad-coil-systemet, sammen med fire Ortofon delte pole pins. Dette resulterer i enestående kanalbalanse og separasjon, og gir presis og dynamisk lyd. Med en utgangsspenning på 6 mV tilbyr den lyd med enestående klarhet og troverdighet, og fanger hver eneste detalj i musikken.

Gode, enkle oppgraderingsmuligheter
Concorde Music Red kan oppgraderes med alle Concorde Music stifter, noe som muliggjør en enkel oppgraderingsvei gjennom hele serien opp til Concorde Music Black LVB 250. Å oppgradere stiften er en enkel oppgave; dra rett og slett stiften av og bytt den ut med den nye. Husk å ha stiftebeskytteren på når du installerer den nye stiften for å beskytte nålen.

Kanalbalanse ved 1 kHz: 1,5 dB
Utgangsspenning ved 1 kHz: 6 mV
Kanalseparasjon ved 1 kHz: 22 dB
Kanalseparasjon ved 15 kHz: 15 dB
Frekvensrespons 20 Hz – 20 kHz: +3 / -1 dB
Sporingsytelse ved 315 Hz ved anbefalt sporingskraft: 80 µm
Følsomhet, dynamisk, lateral: 15 µm/mN
Stifttype: Elliptisk diamant på aluminiumscantilever
Stiftspissradius: r/R 8/18 µm
Anbefalt sporingskraft: 1,8 g
Sporingsvinkel: 20°
Intern impedans, likestrømsmotstand: 1,27 k?
Pickup-farge: Svart/Rød
Pickup-vekt: 18 g
Anbefalt lastmotstand: 47 kΩ
Intern induktans 815 mH
Anbefalt lastkapasitans: 150-300 pF