Ortofon Concorde Music Black LVB 250 MM pickup har en Nude Shibata-stift på en boronkantilever, noe som gjør den til den mest eksklusive Ortofon Moving Magnet pickup’en på markedet.

Presisjon i hver rille
Formen på Nude Shibata utmerker seg ved å ha en smal og lang kontaktflate. Shibata-stiften er svært nær den originale skjærestiften, noe som sikrer den mest nøyaktige gjengivelsen, lav forvrengning og utvidet frekvensområde. Bruken av en ekstremt stiv og lett boronkantilever gir bemerkelsesverdig gjennomsiktighet, hastighet og respons.
Unik, intern gummiproduksjon
En avgjørende og viktig del av en platespillers pickup-ytelse er stiftens gummifjæring. Eksklusive Ortofon-gummiblandinger brukes til stiftfjæringene i Concorde Music Black LVB 250, nøye produsert ved den interne gummiproduksjonen, og utviklet av Ortofons forsknings- og ingeniørteam for best mulig ytelse.
Presist og dynamisk lydbilde
Concorde Music har Ortofons quad-coil genereringssystem med delte pole pins. Sølvbelagt oksygenfri kobber er valgt for quad-coil-systemet, sammen med fire Ortofon delte pole pins. Dette resulterer i enestående kanalbalanse og separasjon, og gir presis og dynamisk lyd. Med en utgangsspenning på 6 mV tilbyr den lyd med enestående klarhet og troverdighet, og fanger hver eneste detalj i musikken.

Gode, enkle oppgraderingsmuligheter
Du kan enkeltoppgradere andre pickup’er i Concorde Music-serioen til Concorde Music Black LVB 250 kun ved å bytte stiften. Oppgradering av stiften er en enkel oppgave; dra rett og slett stiften av og bytt den ut med den nye. Husk å ha stiftebeskytteren på når du installerer den nye stiften for å beskytte nålen.

Kanalbalanse ved 1 kHz: 1 dB
Utgangsspenning ved 1 kHz: 6 mV
Kanalseparasjon ved 1 kHz: 26 dB
Kanalseparasjon ved 15 kHz: 20 dB
Frekvensrespons 20 Hz – 20 kHz: +2 / 0 dB
Sporingsytelse ved 315 Hz ved anbefalt sporingskraft: 80 µm
Følsomhet, dynamisk, lateral: 15 µm/mN
Stifttype: Nude Shibata diamant på boronkantilever
Stiftspissradius: r/R 6/50 µm
Anbefalt sporingskraft: 1,8 g
Sporingsvinkel: 20°
Intern impedans, likestrømsmotstand: 1,27 k?
Pickup-farge: Svart/Svart
Pickup-vekt: 18 g
Anbefalt lastmotstand: 47 kΩ
Intern induktans 815 mH
Anbefalt lastkapasitans: 150-300 pF