Perfekt balansert, diskret non-NFB phono equalizer
Den største fordelen med ikke-NFB-forsterkere er den eksepsjonelle transientresponsen de oppnår ved å utvide det høye området på ubestemt tid. ikke-NFB-forsterkere gir enda flere fordeler med analoge kilder, som i hovedsak ikke har noen rekkeviddebegrensninger. E-1 bygger på kretsoppsettet og komponentene til vår legendariske ph1.0 Phono Equalizer og foredler de fine punktene i den modellen. Ved å inkludere RIAA-elementer i spenningsforsterkningskretsbelastninger, har E-1 et unikt kretssystem som gjør gain til en RIAA-karakteristikk og oppnår jevn kvalitet gjennom hele frekvensområdet over 100 kHz, og eliminerer dermed ulempene med begge CR-typer som har problemer med dynamiske områder i den høye enden og NF-typer som endrer NF-volum avhengig av rekkevidde. CR-komponentene bruker MELF med 1 % nøyaktighet og polypropylenfilmkondensatorer med 2 % nøyaktighet for perfekte kurveegenskaper. Resultatet er en phono-equalizer med sjelen til ph1.0 og bemerkelsesverdig forsterkning av klarhet, informasjon og sonisk realisme.

Perfekt balanserte kretser (for MC-inngang)
Soulnote E-1 Silver støtter fullt ut balansert kassettinngang. Bakpanelet inkluderer en operasjonsvelger og leveres komplett med balanserte XLR-innganger. Når du bruker XLR-to-kjerners skjermede kabler for balanserte innganger, blir E-1 en perfekt balansert ikke-negativ feedback phono-equalizer fra inngang til utgang. Dette skaper et overveldende lydbilde som utvides i tre dimensjoner og lyd med detaljer som vil gjenklang i sjelen din.

Merk: Å sette operasjonsvelgeren til balanserte RCA-innganger gir mulighet for balanserte innganger, men det er faktisk et uskjermet oppsett og noe støy kan produseres. Vi anbefaler alltid å bruke XLR to-kjerners skjermede kabler. Vær også oppmerksom på at operasjonsvelgeren ikke er en inngangsvelger. For å sikre best lydkvalitet er HOT RCA-terminalen og den andre XLR-terminalen koblet internt, det samme er COLD RCA-terminalen (GND) og den 3. XLR-terminalen. Som et resultat kan du ikke bytte mellom to platespillere koblet til RCA- og XLR-terminalene. * Standardinnstillingen er ubalansert (NORMAL)

Funksjoner
Funksjon for valg av inngangsbelastningsimpedans (LOAD-velger):
Velg mellom 1000 ohm, 300 ohm, 100 ohm, 30 ohm, 10 ohm og 3 ohm. (for MC-inngang)

MM inngangsfunksjon:
Ved å trykke på MM-knappen kan du bruke MM-kassetter og MC-transformatorer.

Lavt områdeavskjæring (subsonisk filter):
Ved å slå LOW CUT-bryteren PÅ reduseres basshøyttalerbevegelsen som et resultat av rekordvridning osv.

Inngangsfølsomhet
MC: 0,5mV / MM: 5mV

Belastningsmotstand
MC: 3ohm, 10ohm, 30ohm, 100ohm, 300ohm, 1kohm
MM: 47 kohm

Gain
MC: 70dB / MM: 50dB

Nominell utgang
Balansert utgang: 2,8V
Ubalansert utgang: 1,4V

RIAA-avvik
±0,3dB

Strømspenning
230V AC 50Hz

Strømforbruk
48W

Maksimale ytre mål
Hovedenhet: 430(B) × 109(H) × 409(D)mm

Vekt
9,5 kg

Inkludert tilbehør
Spikes, strømledning