Nordost Tyr2 USB 2.0-kabel tar garantert datamaskinens lydsystem til neste nivå. Den implementerer en solid kjernedesign, noe som er viktig når du arbeider med en kabel av dette kaliberet. Denne essensielle oppgraderingen eliminerer fullstendig de negative effektene av trådinteraksjon og hudeffekt.

Hver av de fire 20 AWG-lederne med solid kjerne pakkes deretter inn i Nordosts proprietære Dual Mono-Filament-teknologi før de blir innelukket i ekstrudert FEP, som senker kabelens kapasitans, både øker signalhastigheten og båndbredden.

Nordost Tyr2 USB 2.0-kabelen arrangerer lederne i en presis, vridd, dobbel helixgeometri for å sikre karakteristisk impedans, minimere krysstale og redusere støy. For å redusere støy ytterligere, og beskytte USB-signalbanen fra ekstern interferens, bruker Nordost en to-lags sølvfoliejakke og sølvflettet skjold. Til slutt, før den termineres med gullbelagte, fullt skjermede kontakter, kuttes Nordost Tyr2 USB til mekanisk innstilte lengder, noe som reduserer intern mikrofonikk og høyfrekvent impedansresonans.

Insulation: Fluorinated Ethylene Propylene (FEP)
Construction: Mechanically tuned lay, length and Dual Mono-Filament, twisted shielded pair design
Conductors: 4 x 20 AWG
Material: Solid core, silver-plated 99.99999% OFC
Overall Shield Coverage: 100% Total coverage, dual-layer silver foil and braid
Velocity of Propagation: 90%
Termination: Type A or B USB 2.0