Sonus faber`s drøm var å lage en trådløshøyttaler med High-End lyd!

Dette krever tapsfri trådløs overføring, med lav forsinkelse som også skal være pålitelig. Med blikket mot fremtiden fant Sonus faber en trådløs tapsfri kobling, med lav forsinkelse. Teknologien er «state of the art» og heter «Ultra Wide Band-teknologi» (fra Spark microsystems). Kombinert med kunnskapen som Sonus faber lærte seg fra utviklingen av Sonus faber Omnia, er resultatet en trådløs høyttaler med overlegen lydkvalitet.

Sonus faber-lyden har nå blitt trådløs!
Duetto setter med dette en ny standard for trådløs lytting.
Tapsfri lyd på et svært lavt strømnivå (-41dBm/MHz) – noe som betyr minimalt med forstyrrelser på lydtrinnene i produktet.
Løsningen fungerer ved 7,2 GHz, over de vanlige Wi-Fi-båndene der et stereosignal sendes over luften fra Master Duetto til Satellite Duetto, noe som gir presis timing og justeringskontroll mellom master og slave-høyttaleren.

Kabinettet har en unik form som garanterer både strukturell stivhet og musikalitet, samtidig som det reduserer resonansen inne i selve kabinettet.

Duetto bruker to innebygde forsterkere, som er spesielt valgt for å gi balanse og kraft til avspilling av høye og lave frekvenser.
En 100W klasse AB-forsterker dedikert til diskanten garanterer en delikat og presis lydgjengivelse. Mid/wooferen derimot, drives av en 250W klasse D forsterker for å ha stålkontroll på de laveste frekvensene.
Den elegante kjøleribben på baksiden av Duetto samler og avleder varmen generert av de to høyytelsesforsterkerne og er en direkte utvidelse av bassreflekssystemet.

Alle høyttalerelementene som bidrar til Duettos unike lyd er designet av Sonus fabers FoU-team, for å sikre høyeste ytelsesnivå og en enestående trådløs lytteopplevelse.

Sjelen til Duetto er dens enorme utvalg av digitale og analoge muligheter.
Alle de beste strømmemusikktjenestene er innebygd, og kan enkelt velges ved hjelp av SENSO™ touch panelet som sitter i skinntoppen på masterhøyttaleren, fjernkontrollen, eller direkte i APP. Koble enkelt til TV-en via HDMI eller optisk tilkobling som finnes på baksiden av Duetto.

For vinylelskere er Duetto platespiller-klar takket være den innebygde phono tilkoblingen.

Det er enkelt å tilpasse hvordan du lytter til din favorittmusikk, takket være Sonus faber-appen.
Denne appen lar deg kontrollere våre trådløse produkters funksjoner og konfigurer din lytteopplevelse gjennom et bredt spekter av akustiske justerings og tilpasningsmuligheter. Duetto tilbyr også muligheten for å integrere en aktiv subwoofer i systemet ditt. Duetto vil automatisk gjenkjenne subwooferen og la deg bruke et høypassfilter direkte fra Sonus faber-appen, slik at du kan konfigurere ditt system på den måten som passer best for ditt lyttemiljø.

I tråd med tradisjonen og filosofien som har ledet Sonus faber for å eksemplifisere balansen mellom innovasjon og tradisjon, naturlige materialer forblir en viktig del av Duettos form og funksjon.

Duetto har til og med et spesialdesignet stativ.
Dette stativet er spesielt laget for å samle og skjule kablene som kan kobles til høyttaleren (kjøpes separat).

Egenskaper:
2 veis bassrefleks.

Elementer:
Diskant, 1.1” Ferrite Magnet system, Silkedome med avansert waveguide.
Mid/bass, 5.25” Neodymium magnet-system, esktra lang slaglengde.

Crossover:
1900Hz.

Frekvensområde:
37Hz–30.000Hz.

Max SPL:
105dB SPL @1m.

Forsterkere:
Bi-amp.
Diskant 100W klasse AB.
Bass: 250W klasse D.

DAC:
SABRE AKM.

Tilkoblinger:
RCA Line/Phono.
Optisk.
HDMI ARC/EARC.
SUB ut.

Mål H x B x D:
34,2 x 21 x 27,2 cm.

Vekt:
6,8 kg.