En app for smarttelefoner lar deg styre alt bekvemt fra lytteplassen. SVS PB16-Ultra har et massivt 16″ element med en kraftig 8″ spole, en SVS klasse D-forsterker på 1500 watt RMS og 5000 watt maks effekt. Tre stk 3,5? bassporter er plassert i front og kan benyttes med ønsket antall åpne. Alt styres via en app for smarttelefon og nettbrett og lar deg stille parameterne på subwooferen etter egne preferanser. Dette er den ultimate portede subwooferen!

Ved utformingen av den største og beste driveren som noen gang er brukt i en SVS-subwoofer, var det viktig å kunne overgå de høye standardene for kontroll og nøyaktighet som man finner i alle andre subwoofere fra SVS. Dette gjør at SB16-Ultra kan håndtere de enorme kreftene et 16? element med en 8? magnetspole produserer. Utviklingen av SB16-ultra har resultert i en subwoofer med ekstremt lav forvrengning og som spiller med full kontroll, noe som gjør at den spiller kraftfullt selv det laveste frekvensområde. Større elementer er naturlig nok vanskeligere å kontrollere, men den robuste spolekonstruksjonen i 16-Ultra sikrer nøyaktig frekvensrespons og en utrolig dynamikk.

Den lette og stive 16″ elementet består av en glassfiber/harpiks/kompositt-blanding som gir optimal stivhet for forflytning av luft og sonisk energi uten å forvrenge eller miste kontrollen. Med SVS-appen for Apple® og Android®, kan du oppleve det fulle potensialet til en av verdens beste subwoofere. Appen kobles opp med Bluetooth og kan kontrollere alle DSP-funksjoner og lagrer dine egendefinerte forhåndsinnstillinger for film, musikk og spill. Dette gir deg mulighet til å finjustere bass fra din foretrukne lytterposisjon. 3-bånds parametrisk EQ-kontroll gir deg nøyaktige justeringer av frekvenskurven.

Brukerne kan forbedre ytelsen ved å eliminere uønskede topper og romling, samt kunne løse andre utfordringer man skulle ha med rommet. 2-veis kommunikasjon mellom smarttelefon og subwoofer viser innstillinger i sanntid både i app og på subwoofer. Du har også full kontroll via IR-fjernkontrollen og displayet i front.