DER KLARHET MØTER DYBDE

Designmålet til QR SE-serien har alltid vært å tilby den mest avanserte teknologien i en perfekt ferdig og proporsjonert high-end-pakke. Lyden er stor, dristig og dynamisk, men likevel subtil og detaljert når det er nødvendig – en utmerket løsning for alle typer musikk.

Fasciaplaten til Gold Leaf Air Motion Diskanthøyttaleren er laget av et enkelt stykke aluminium av romfartskvalitet. Den har blitt presisjonsmaskinert, glassblåst, børstet og deretter eloksert i en attraktiv Tungsten Titanium Grey. Den har et rosegullbelagt dispersjonsnett, som fungerer som et S-Stop-filter.

De nye SE-modellene har alle subtile, elegante, men likevel svært gjenkjennelige gyldne messingmerker på frontpanelene og stoffgrillene.

Våre nye høyspesialiserte doble kryogene polypropylen tinn flash-kobberkondensatorer er resultatet av konstant lytting, måling og forbedring. De gir våre AMT diskanthøyttalere best mulig forutsetninger for å høres enda søtere, mer detaljert og mer åpen ut. Bruken av kryogenisk behandlet ren kobberledning og Audiovector Nanopore-dempende materiale skaper en jevn og naturlig musikalsk gjengivelse.