Wilson Audio har lagt en urokkelig vei mot «Excellence in All Things» til støtte for vårt ledelys, «Authentic Excellence.» For å kontinuerlig skyve grensene for hva som er mulig, er deres lidenskap for å levere en enestående lytteopplevelse uten sidestykke, og hver milepæl i Wilson Audios historie har banet vei for det eksepsjonelle.

På slutten av syttitallet raffinerte David A. Wilson, Wilson Audios visjonære medgründer, sine eksperimenter med justerbare modulære arrays og hvordan denne tidssentriske tilnærmingen til reprodusert lyd avslørte mer informasjon i opptakene. Ved å bruke de nyeste høyteknologiske utviklingsverktøyene som er tilgjengelige, informerer og inspirerer denne arven fortsatt moderne høyttalerinnovasjon.

Med sin egen særegne identitet kombinerer Sasha V essensen av sine forgjengere samtidig som den kombinerer de mest effektive elementene utviklet for sine større søsken.

I godt selskap
Wilson Audios ingeniører hentet fra de monumentale egenskapene til deres nåværende flaggskip, Chronosonic XVX, og teknologien utviklet spesielt for Alexx V og Alexia V. Ved å gjøre det nøster Sasha V opp opptakene dine på en overraskende uventet måte for sin relativt kompakte størrelse.

Sasha Vs utsøkte håndverk og gjennomtenkte konturer skaper et skulpturert mesterverk, vakkert integrert i ditt kuraterte lytterom, og står som en legemliggjøring av industrikunst. Men hennes lokke strekker seg langt utover bare estetisk appell. Ingen detaljer hadde blitt oversett da den best presterende versjonen av Sasha-linjen ble opprettet.

Konvergent Synergy Carbon
Da Wilson Audio introduserte sitt banebrytende bakbølgekammer i Convergent Synergy Carbon (CSC) diskanthøyttaleren, opprinnelig i Alexx V, tillot CSC et utvidet høyfrekvensområde, bemerkelsesverdig jevn linearitet og overlegen høyfrekvent harmonisk uttrykk. Sammenhengende integrering av denne CSC-diskanten med mellomtone og basshøyttalere har resultert i en imponerende forbedring av Sasha Vs generelle lydkvalitet.

Dette unike og komplekse bakbølgekammeret i karbonfiber er konstruert helt internt på en av deres mange dedikerte 3D-skrivere.

Alnico QuadraMag
Perfekt blanding mellom diskanthøyttaler og mellomtone er et grunnleggende element for nøyaktig og realistisk lydgjengivelse. FoU-teamet klarte nettopp det. Wilson Audios elskede 7-tommers AlNiCo (aluminium – nikkel – kobolt) QuadraMag mellomtonedriver synger harmonisk med CSC-diskanten i Sasha V.

Denne mellomtonedriveren i verdensklasse er feiret for sin suverene setting og uanstrengt avslørende større lydbildedimensjonalitet i frekvensbåndet som det menneskelige øret er mest følsomt for. En gang kun tilgjengelig i Chronosonic XVX, Alexx V og Alexia V, er QuadraMag nå en kritisk del av Sasha V. Den øvre array-skjermen inkluderer Wilson Audios proprietære S-Material. Denne baffelen er sammensatt av en unik blanding av materialer som danner en svært stabil og lavresonans koblingsoverflate for mellomtonedriveren, og dermed lar den naturlige soniske skjønnheten som finnes i QuadraMag blomstre.

Material DNA
Sasha V har strategisk nestet V-materiale i det kritiske grensesnittet mellom den øvre modulen og toppen av basshøyttalerskapet. Dette materialet er nytt i sine egenskaper, og gir uvanlig vibrasjonskontroll og øvre modulisolasjon, lik designfilosofien som finnes i de prestisjetunge Alexx V og Alexia V.

Dette proprietære V-materialet er også innfelt i Wilson Audio Acoustic Diodes. Disse spesialbygde piggene bruker enestående vibrasjonsstyring som tydelig uttrykker systemets dynamikk og mikrodetaljer.

Naturen fortsetter å inspirere designsignaler i Wilson Audio-kreasjoner. Den organiske flyten av linjer som finnes i hele Sasha V skaper en harmonisk integrasjon mellom de nedre og øvre skapene, samtidig som den strukturelle integriteten til både øvre og nedre moduler har blitt forsterket ved bruk av frest X-Material innvendig avstivning.

Basshøyttalerkabinettets sidevegger, laget av solid X-Material, er 25 % tykkere sammenlignet med Sasha DAW. Økningen i dimensjonen til X-Material styrker kabinettet, øker tettheten og er mindre utsatt for resonanser som kan kompromittere soniske nyanser. Selv med disse kabinettsendringene beholder Sasha V sine slanke proporsjoner.

Premium ingredienser
Wilson Audio Sasha V har også et stort utvalg av maskinvareoppgraderinger, inkludert de skreddersydde Wilson Audio-flerkoblingspostene med modifisert rifling for en renere signalvei. Installasjonsvalgene er bredere med valg av enten spade eller bananplugg høyttalerkabler.

Laget av de reneste gunstige metallurgiene, sikrer Wilson Audio multi-kontakt bindingsstolper robust tilkoblingsstabilitet og er hørbart mer raffinert enn plastbindingsstolper som vanligvis finnes på høyttalere.

Monteringsmaskinvaren for Sasha V-motstanden har blitt forbedret. Denne slanke bakplaten i karbonfiber og glassdekselet med aluminiumsramme, som ligner på Alexia V, har nå verktøyfrie, hurtigutløsende riflede tommelskruer for diskanthøyttaleren og mellomtone-oppløsningenistorer som letter enkel service.

Ser du på baksiden av basshøyttalerens toppplate ser du et innfelt boblenivå som gir et raskt og pålitelig utjevningssystem for bedre installasjon.

Her er en liste over noen flere oppgraderte elementer som finnes i Sasha V:

  • Alle eksterne navlestrengskabler er terminert med Wilson Audio-spaden som finnes på Chronosonic XVX, Alexx V og Alexia V.
  • Den strømlinjeformede stiliserte trappeopprettingsblokken gjør installasjonsprosessen og tidsjusteringen mye enklere.
  • Den øvre modulen med to posisjoner foran gir ekstra justeringsposisjoner som Sasha DAW ikke har, noe som resulterer i mer presis tidsinnstilling
    nøyaktighet og mer tilpasningsevne til et bredere utvalg av lytteposisjoner.
  • Wilson Audio formulert V-kabel brukes for alle interne tilkoblinger som skaper kontinuitet for hele lydsignalbanen som rent overfører signalet fra hovedinngangen til koblingsplaten til basselementet, øvre delefilter og til alle driverne.
  • Designet internt, den tilpassede Wilson Audio-kabelgrepsmaskinvaren fungerer utpreget med V-Cable, og sikrer at basshøyttalerskapet er forseglet og kabelslakk kan håndteres uansett hva den øvre modulens innrettingsplassering er satt til.

Wilson lydkondensatorer
Hver tilpassede kondensator, brukt i begge Sasha Vs crossovers, har blitt viklet og ferdigstilt ved Wilson Audios interne produksjonsavdeling for kondensatorer (Reliable Capacitors). Disse applikasjonsspesifikke kondensatorene er tett spunnet og deretter håndbearbeidet til bransjeledende toleranser. Wilson Audio har investert tungt i svært sofistikerte viklingsmaskiner som utelukkende er laget i Sveits og USA for pålitelige kondensatorer.

En av de mange fordelene med å ha RelCap i bygningen med Wilson Audio er rask prototyping av kondensatorer. En helt ny kobberversjon av AudioCapX-WA-kondensatoren har nylig blitt utviklet, og hever standarden for høyfrekvente mikrodetaljer og debuterer i Sasha V. AudioCapX-WA-kondensatorene, sammen med finjustering av Sasha Vs delefilter topologi, har bidratt til en ny standard for lavnivåoppløsning i et avspillingssystem.

Sasha Vs crossovere er sammensatt av komponenter i verdensklasse og er lidenskapelig håndlaget hos Wilson Audio. Trykte kretskort, når de brukes i høyttalere, komprimerer i seg selv lyden dynamisk. Wilson Audio unngår dette soniske problemet ved å ta deg tid til å møysommelig håndarbeide og koble sammen hver komponent med punkt-til-punkt-tilkoblinger.

Konklusjon
Møysommelig oppmerksomhet på detaljer har blitt lagt inn i alle aspekter av Sasha Vs design. Fra det slanke, raffinerte kabinettet til de omhyggelig utvalgte premiummaterialene og finishene, Sasha V er et fantastisk midtpunkt i ethvert lyttemiljø.

Innenfor Sasha V konvergerer fortiden med nåtiden og er selve symbolet på Wilson Audios urokkelige forpliktelse til å flytte grenser og fengsle ørene og hjertene til kresne audiofile som setter pris på både kunsten industriell design og den emosjonelle forbindelsen med musikken deres.

Drivere
Basshøyttalere
To – 8 tommer (20,32 cm)

Mellomtone
One – 7 tommer (17,78 cm)

Diskanthøyttaler
En – 1 tommer (2,54 cm)

Innkapslinger og materialer
Kasseringstype basshøyttaler
Portet bak

Kapslingstype mellomtone/diskant
ventilert bak

Målinger
Følsomhet
88 dB @ 1 Watt @ 1 meter @ 1 kHz

Nominell impedans
4 ohm / minimum 2,36 ohm @ 82 Hz

Minimum forsterkereffekt
25 watt per kanal

Frekvensrespons
20 Hz – 32 kHz +/- 3 dB gjennomsnittlig romrespons [RAR]

Dimensjoner
Høyde
45 1/16 tommer (114,48 cm) uten pigger
Bredde
14 1/2 tommer (36,83 cm)
Dybde
23 15/16 tommer (60,78 cm)

Systemvekt per kanal (uten kasse)
245 lbs (111,13 kg)

Total systemfraktvekt (ca.)
76