Audiovector R6-modellene er dynamiske, delikate, følelsesmessig avslørende og naturlig klingende høyttalere med stor oppmerksomhet på detaljer. En bunnsolid og lettdrevet høyttaler som kombinerer imponerende ytelse med luksus og raffinement.

Audiovector R6-skapene er satt sammen med tykke ikke-resonansvakuumpressede skall og er konstruert ved bruk av hardtre med høy tetthet (HDF) for best mulig styrke og lav resonans. Dråpeformen i kombinasjon med en laminert, tett, sterk og tung bakre baffel reduserer ytterligere uønsket resonans i kabinettet og unngår stående bølger. Når de er montert, er skapene kraftig avstivet innvendig og forsiktig dempet med strategisk plasserte Nano Pore-dempende plater.

Audiovector R6-modellen er tilgjengelig i tre versjoner (Signature, Avantgarde og Arreté) som bruker stadig mer komplekse konsepter og teknologier. Typen diskanthøyttaler som brukes er også et av kjennetegnene mellom de tre versjonene, med Arreté AMT diskanthøyttaler som den fineste og mest sofistikerte.

I stedet for å måtte kjøpe standard drivenheter fra selv de beste, mest respekterte produsentene, konstruerer vi våre sjåfører internt og ber den beste danske leverandøren bygge dem for oss. På denne måten sikrer vi at vi kan co-designe våre egne drivenheter med våre egne crossovers for å danne en perfekt enhet. For ytterligere å forbedre realismen og dybdeskarpheten bruker den nye R 6 Arreté nå en bakreavfyrende 3″ mellomtonedriver med sin egen dedikerte delefilter. Teorien bak bruk av en bakskytende driver er inspirert av vår referanse R 11 Arreté og R 8 Arreté. Konstruksjonen legger også til et perfekt målt nivå av mellomtone. Eksklusivt på R 6 Arreté.

Audiovector Freedom er en ny og revolusjonerende jordingsteknologi som adresserer bevegelsesindusert forvrengning av og mellom drivenhetene i en høyttaler. Strømmene som går mellom chassiset blir behandlet og håndtert gjennom en ny separat delefilter, som dirigerer signalet til jordingsterminalen på vegguttaket eller den jordede nettfordelingsenheten. I motsetning til konvensjonell kunnskap forårsaker disse valutaene farging og forvrengning mellom drivenhetene. Ved å balansere og filtrere disse gjennom et dedikert separat filter og ved å tilby muligheten for å koble høyttalerne til jord/jord, oppnår vi en ren, meget nøyaktig, betydelig mer realistisk lyd med lavt støynivå. Kun Arreté-modeller.