DEN PERFEKT BALANSERT AUDIOFILE HØYTTALEREN
R3-serien er en kompakt høyttalerlinje basert på en blanding av evolusjon og nye oppfinnelser. Alt det vi tror et par gulvhøyttalere noensinne bør levere, gjør R3 til perfeksjon. I diagrammet for ‘partnerakseptanse’ rangerer R 3-serien høyt!

Patenterte Audiovector-designede interne drivere laget i Danmark. Håndlagde Audiovector Air Motion Transformer diskanthøyttalere laget med ekstrem presisjon og toppmoderne kabinettkvalitet. Dette gjør disse modellene til utrolig sterke prestasjoner, noe mange anmeldelser over hele verden vitner om.

Audiovector Freedom er en ny og revolusjonerende jordingsteknologi som adresserer bevegelsesindusert forvrengning av og mellom drivenhetene i en høyttaler. Strømmene som går mellom chassiset blir behandlet og håndtert gjennom en ny separat delefilter, som dirigerer signalet til jordingsterminalen på vegguttaket eller den jordede nettfordelingsenheten. I motsetning til konvensjonell kunnskap forårsaker disse valutaene farging og forvrengning mellom drivenhetene. Ved å balansere og filtrere disse gjennom et dedikert separat filter og ved å tilby muligheten for å koble høyttalerne til jord/jord, oppnår vi en ren, meget nøyaktig, betydelig mer realistisk lyd med lavt støynivå. Kun Arreté-modeller.