MSB Premier Headphone Amp er en fullbalansert konstruksjon og med samme høye kvalitet både på komponentsiden og grunnkonstruksjonen som resten av MSB-serien. Hodetelefonforsterkeren kan kun brukes med MSB DAC-er.

Kompromissløs hodetelefon-ytelse møter den raffinerte elegansen til MSB-design.

Etter mange års erfaring med å designe hodetelefonforsterkere og etter mange tilbakemeldinger fra lytterne og en rekke prototyper, er MSB stolte av å introdusere Premier Headphone Amplifier. Basert på deres velkjente designprinsipper har man oppnådd en perfekt balanse mellom kvalitet, funksjonalitet og skjønnhet.

Når du er sammenkoblet med en MSB Premier eller MSB Discrete DAC, kan du oppleve den fineste digitale lyden på et bredt støttet utvalg av dynamiske hodetelefoner.

Dynamisk ytelse
Høyoppløselige lydkilder kommer til sin rett med den fullt balanserte arkitekturen som tilbyr et ultralavt støygulv. Premier-hodetelefonforsterkeren opprettholder den velkjente MSB-topologien med en fullt balansert signalvei fra inngangen og hele veien til dens 4-pinners XLR-utgang.

Hver enkelt hodetelefon rekonfigureres automatisk når ¼”-pluggen settes inn. Opplev balanserte eller ensidige hodetelefoner uten å gå på akkord med ytelsen.

Hodetelefonene dine. Systemet ditt. Ditt valg
Den robuste klasse A-forsterkeren bruker en unik null negativ tilbakekobling, høyspenningsstrømkrets som er belastningsuavhengig. Forsterkeren tilpasser seg automatisk til lasten den kjører uten å påvirke stabiliteten eller lydkvaliteten.

Forsterkeren støtter hodetelefoner spesifisert fra mega-ohm ned til en brøkdel av en ohm. Fra strømkrevende plane magnetiske hodetelefoner opp til effektive IEM-baserte typer, nesten alle dynamiske hodetelefoner er optimalt drevet.

Med et dynamisk rekkevidde på 134 dBA og en klasse A-design med høy ytelse, utfører Premier Headphone Amp enkelt alt fra den mykeste bakgrunnsstemningen til de mest eksplosive crescendoene.

CNC-frest chassis
Maskinert internt, det slanke unibody-chassiset tillot jevn varmeavledning med et forbløffende kjøleribbeområde basert på hele kabinettet.

Med kraftig klasse A-forsterkning blir avansert termisk design avgjørende for komponentens levetid og langsiktig ytelse. En MSB-komponent er laget for å vare praktisk talt evig.

Strøm og skjerming
MSB Premier Headphone Amp drives av en tilpasset presisjonsviklet, ultra stille og skjermet transformator. For å dempe effekten av gjenværende magnetiske felt, er den plassert i en CNC-maskinert lomme foret med ekstra mu-metall-skjerming.

De tilpassede utgangs-transformatorene fra Lundahl er også installert i individuelt maskinerte hulrom og plassert så langt fra alle sensitive inngangskretser som mulig. Alt er målt, skjermet og optimalisert for denne kompakte, men funksjonelle layouten.

Fullt utstyrt
Daglig bruk av hodetelefoner skal være enkel og behagelig å bruke. Med den medfølgende 12-volts utløseren koblet til Premier Powerbase, slås hodetelefonforsterkeren automatisk på og av med systemet ditt.

Forovervendte kontakter gjør det enkelt å koble til og bytte hodetelefoner, noe som gjør det lettere å dykke inn i musikken din.

Analog bypass
Etter en lang økt med hodetelefonlytting, bytt ganske enkelt til den medfølgende Bypass-modusen for å sende musikken din til skrivebordsskjermene eller hjemmesystemet for å dele musikk med venner og familie.

Anodisert finish
Finishen er mildt sagt elegant og imponerende, og er tilgjengelig i matt sølv eller matt sort anodisering. Alle MSB-produkter inkluderer egendesignede Viton-føtter, men alle typer føtter og koblinger kan brukes i henhold til dine preferanser.

Supported Formats
Analog Only

XLR Analog Inputs
Optimized for 75Ω or 150Ω Balanced Source

XLR Analog Outputs
Direct connection to input when enabled or unit powered off.
When listening to headphones, output is muted with 75Ω output impedance

Headphone Output Impedance
40Ω

Dynamic Range
20Hz-20kHz
(Max Power at 45Ω)
>125dB
>134dBA

Frequency Response
20Hz-20kHz ±0.3dB

Common Mode Rejection Ratio
> 82dB CMRR @ 60Hz
> 82dB CMRR @ 1kHz
> 80dB CMRR @ 20kHz

Crosstalk
<-110dB Crosstalk @ 1kHz
<-90dB Crosstalk @ 20kHz

Max Power @ 1% THD+N
8Ω @ 4.5Vrms (2.53W)
16Ω @ 7.5Vrms (3.51W)
32Ω @ 11.4Vrms (4.06W)
45Ω @ 13.2Vrms (3.87W)
150Ω @ 13.8Vrms (1.27W)

Headphone Output Connectors
1x 4 Pin XLR
2x 1/4″ Stereo Jack (Single-ended)

Display  
Power LED

Controls
Rear panel power switch
Front panel passthrough/Headphone toggle switch
1x MSB 12V Trigger

Power Consumption
82 Watts
(8Watts in passthrough mode)

AC Voltage
100V (Fixed)
120/240V (User switch on bottom of unit)

Topology

Input/Gain Stage
– Class A
– Double balanced
– Impedance matched
– Fully discrete

Output Stage
– Class A
– Balanced or Single-ended*
*Only in single-ended mode when 1/4″ jack is used

Chassis Dimensions
Width:  432 mm
Depth:  305 mm

Chassis Height (Without Feet):
62 mm

Stack height:
77 mm

Weight:
14 kg

Product Feet:
The Viton Foot (M6X1 Thread)

Included Accessories
Product manual
Grounding cable